مواد لازم ته چین مرغ

برنج 2 لیوان
تخم‌مرغ 2 عدد
زرشک 1/2 پیمانه
ماست چکیده 1/2 پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری
روغن 1/4 لیوان
زعفران دم کرده 4 قاشق‌غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برای مرغ:
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن

 

در

دیگچه همراه ما باشید.

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

 

طرز تهیه ته چین مرغ

" برنج رو آبکش می‌کنیم" برنج رو حدود سه ساعت قبل تو آب پر از نمک خیس می‌دیم، بعد آب رو خالی می‌کنیم و برنج رو آب می‌کشیم تا نمک اضافی بره.  تو قابلمه‌ای حدود پنج لیوان آب می‌ریزیم تا بجوشه، وقتی جوشید برنج رو همراه با کمی نمک، می‌ریزیم داخل قابلمه، حدود 10 دقیقه می‌ذاریم بجوشه، برای اینکه بدونیم زمان آبکش کردن رسیده یا نه، یک دونه برنج رو برمی‌داریم و نصفش می‌کنیم، اگر به اندازه یه نقطه سفید وسطش خام بود، آبکشش می‌کنیم.  تو ظرفی زرده تخم مرغ و زعفرونی رو که از قبل دم کردیم رو خوب هم‌می‌زنیم تا یکدست بشه، بعد ماست رو همراه کمی فلفل و نمک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. "روش‌های دم کردن زعفران"  کره رو ذوب می‌کنیم و وقتی سرد شد، به مواد اضافه می‌کنیم.  مایع تخم مرغی رو با برنج آبکش مخلوط می‌کنیم.  یک قابلمه نچسب رو انتخاب می‌کنیم و داخلش کمی روغن می‌ریزم و می‌چرخونیم، تا تمام دیواره‌های قابلمه چرب بشه.  نصف مایع ته چین رو ته قابلمه می‌ریزیم و با ته قاشق حسابی فشار می‌دیم و مایع رو صاف می‌کنیم.نکته: تو این مرحله اگر دوست دارین موادی رو که از قبل آماده کردین"مثلا گوشت یا مرغ " رو روی مواد ته چین بریزین. فقط دقت کنین که به اندازه‌ی یک سانت با دیواره‌ی قابلمه فاصله داشته باشه، تا وقتی مابقیه مایع ته چین رو می‌ریزیم برنج یکدست بشه.  مابقی مایع ته چین رو هم اضافه می‌کنیم و باز با پشت قاشق فشار می‌دیم.  قابلمه رو روی حرارت ملایم می‌ذاریم و حدود 50 دقیقه زمان می‌دیم تا کاملا بپزه و طلایی خوش‌رنگ بشه.
ته چین شما وقتی آماده‌اس که همه ته چین سفت بشه واز دیواره‌های قابلمه به راحتی قابله جدا شدن باشه.

قابلمه ته چین رو تو ظرفی که دوست دارین برگردونین و بعد می‌تونین با خلال پسته و زرشک و ماست چکیده، ته چین رو تزئین کنین.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها