آموزش درست کردن
شیرینی نارگیلی
ابتدا پود نارگیل را به همراه شکر و نصف سفیده ی تخم مرغ مخلوط میکنیم و هم میزنیم .
بعد نیمی از روغن را به مواد اضافه میکنیم و بر روی حرارت ملایم به صورت متداوم هم میزنیم تا زمانی که با فشار انگشت روی مواد احساس گرما را حس کنیم و وقتی به این حرارت رسید بقیه مواد را که شامل نصف دیگر سفیده تخم مرغ و روغن می باشد را به مایع شیرینی مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم
در این حالت اگر مواد شیرینی شل به نظر رسید بیشتر روی شعله حرارتش میدهیم و اگر با این ترفند درست نشد کمی آرد برنج ّبه مواد اضافه میکنیم و اگر برعکس ،مایع ما سفت بود به آن کمی سفیده تخم مرغ یا روغن اضافه میکنیم.
بعد از اینکه مایع ما به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برمیداریم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و باکمی هم زدن آب لیمو را هم برای سفید کردن خمیر شیرینی مخلوط میکنیم و هم میزنیم.
ادامه مطلب
درباره این سایت