بوی منحصربه‌فرد گوجه‌های پخته‌شده و رب‌های خانگی چند وقتی می‌شود که نوستالژی دهه ۶۰‌و قبل‌تر را به دل دهه ۹۰ و زندگی مدرن شهری آورده است. از کوچه‌های قدیمی و خانه‌های ویلایی حیاط‌دار حالا دو ماهی می‌شود که بوی رب خانگی را به راحتی می‌شود تشخیص داد. سرکار باشی، درگیر زندگی روزمره و کار سخت در یک فضای کاملا شهری و یک‌دفعه یک بو تو را به چند سال پیش ببرد وقتی با اعضای خانواده‌ات مشغول درست‌کردن رب خانگی بودی. اخیرا خانواده‌ها رو آورده‌اند به درست‌کردن رب خانگی و بیخیال خریدن رب‌های کارخانه‌ای شده‌اند؛ دلیل‌اش هم احتمالا گرانی است. سایه سنگینی که بر خانواده‌ها افتاده و حاضرند سختی‌هایش را به جان بخرند اما پول کمتری بپردازند؛ اما آیا واقعا گرانی رب‌های کارخانه‌ای دلیل گرایش مردم به درست‌کردن رب‌های خانگی شده؟

گوجه ارزان شد، رب گران!

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها